Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην άσκηση!

Ένας νέος τύπος παπουτσιών άσκησης με αναπήδηση για ερασιτέχνες και προχωρημένους, δρομείς, άτομα που αναρρώνουν από τραυματισμούς, που αγαπούν να μένουν ενεργοί και τους αρέσουν ασκήσεις με αναπήδηση.
0-02-05-83d47703b37eecc333906eec62b568ae3babacb23d49bedfb2c0e8a1fd70813e_20a75dfd51042f4e
A

Εξωτερική μπότα

Το εξωτερικό μέρος της μπότας Aerower

Β

Αφαιρούμενη επένδυση

Η επένδυση της μπότας μπορεί να αφαιρεθεί

Γ

Αγκράφες που προσαρμόζονται

Ρυθμίστε το πόσο σφιχτή ή χαλαρή θα είναι η μπότα

Δ

Υποστήριξη

Λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος μεταξύ της μπότας και του συστήματος αναπήδησης

Ε

Τόξα (2)

Χάρη στη συνδυασμένη καμπύλη και το υπερσύγχρονο υλικό κατασκευής, αυτά τα ελαφριά και ανθεκτικά εξαρτήματα προσφέρουν μια πολύ προοδευτική και φυσική αίσθηση αναπήδησης.

ΣΤ

Προφυλακτήρας

Χάρη σε αυτόν είμαστε σίγουροι ότι η τελική πρόσκρουση, σε περί-πτωση πιο ακραίων αλμάτων, δεν θα περάσει από τις αρθρώσεις και δεν θα καταστρέ-ψει τις ελαστικές αλυσίδες.

Ζ

Ελατήριο

Το ελατήριο έχει εννέα ελαστικές αλυσίδες κυκλικής διατομής που μπορείτε να κόψετε όπως επιθυμείτε για μέγιστη ακρίβεια και προσαρμογή σύμφωνα με τις ε-ξατομικευμένες σας ανάγκες. Τα ελατήρια είναι οι τανυστές πίεσης που διευκολύνουν την προοδευτική συμπίεση ολόκληρου του συστήματος και ενισχύουν την αίσθηση α-ναπήδησης σε στιγμές υψηλής έντασης.

 Αυτό το στοιχείο βοηθά επίσης στη διατήρηση της πλευρικής σταθερότητας και της στερέωσης των εξαρτημάτων. Η διάρκεια ζωής τους είναι περίπου 200 ώρες.